Статті


Главная > Статьи > У чому різниця між візами B1, B2 і B1 / B2 в США

У чому різниця між візами B1, B2 і B1 / B2 в США

Віза B1 видається заявникам, які збираються відвідати США з діловими цілями. Наприклад, для переговорів з американськими партнерами, участі у виставці або конференції, для професійного навчання та ін. Віза В-1 не дає право на роботу в Америці, простіше кажучи людина не має права отримувати заробітну плату від американського роботодавця. Приїхавши в штати з діловим візитом, він вважається працівником іноземної компанії. Для того, щоб отримувати зарплату в американській фірмі, потрібна вже не гостьова, а робоча віза.

Віза B2 призначена для візитерів, які збираються відвідати Штати з туристичною чи гостьовою метою, або для отримання лікування в медустановах країни. Туристична віза В-2 дозволяє відпочивати, зустрічатися з друзями або родичами в США. А також отримувати медичну допомогу, і займатися діяльністю, яка не пов'язана з бізнесом. Зазвичай віза в США для туристичних цілей видається на три - шість місяців. Все залежить від рішення співробітника імміграційної служби. Він видає картку I-94, де зазначено скільки людині дозволено перебувати на території держави.

Але ці гостьові, туристичні та ділові дозволу на в'їзд влади США, видають не дуже охоче. Чиновники в консульствах в кожному підозрюють потенційного іммігранта. Відповідно, ризик відмови досить високий. Тому, якщо Ви збираєтеся в поїздку в США потрібно дуже серйозно підійти до збору документів, щоб без помилок заповнити анкету і бути готовим до співбесіди.

В основному причиною для відмови у видачі візи стає підозра консульських чиновників. Вони можуть вирішити, що заявник збирається перебувати в їхній країні довше заявленого терміну або залишитися в ній назавжди. Це чиновникам дозволяє внутрішня інструкція, яка дозволяє співробітнику консульства по бачити в усіх потенційних іммігрантів. Відповідно, важливо довести, що наміри обмежуються виключно туристичної або ділової сферою, і громадянин повернеться благополучно в Україні. Потрібно відзначити також, що не менш важлива підготовка до інтерв'ю з візовим чиновником. Адже непоодинокі випадки, що рішення про видачу візи приймається з урахуванням суб'єктивної думки співробітника. Тому потрібно чітко дотримуватися побудованої лінії і без затримок відповідати на питання.

Компанія Укртраст пропонує кваліфіковані послуги в отриманні візи. Ми зробимо все для успішного отримання дозволу на в'їзд до Сполучених Штатів. Адже як туристична, так і ділова віза передбачає комплексну підготовку документів, а також, заповнення анкети та проходження інтерв'ю.

Ми пропонуємо повний комплекс послуг - від збору пакету документів до вироблення стратегії для успішного проходження співбесіди. Наші фахівці нададуть консультації по переліку та змісту документів, допоможуть із заповненням он - лайн анкети. Особливу увагу буде приділено підготовці до інтерв'ю в Консульському відділі посольства США.

Коментарі:

Дмитрий 03.03.2019

Дмитрий, 36 лет , в гражданском браке 13лет, дочь 12лет, работю не официально, заработок 20-30тыс. В 2006 судим условно, в армии не был. Хочу съездить к товарищу в США. Как думаете есть шансы?

Визовый отдел "УКРТРАСТ" 12.03.2019

Уважаемый Дмитрий,

шансы на получение положительного ответа по визе в Вашем случае будут зависеть не только от уже имеющихся у Вас факторов привязанности в виде супруги и ребенка, стабильного источника дохода, но также от Вашей визовой истории и оснований, на которых Ваш друг находится в Соединенных Штатах. Самым важным этапом в получении визы является собеседование с консульским офицером, по итогу которого и будет принято решение касательно Вашей заявки, поэтому мы детально инструктируем наших аппликантов по данному процессу. Наличие у Вас условных нарушений в прошлом не будет иметь существенного влияния на решение консула при условии корректно заполненной формы "DS-160".
Менеджеры визового отдела компании смогут более точно оценить Ваши шансы при личной или телефонной консультации, узнав необходимые подробности.

Будем рады помочь!

Tatyana Portman 02.02.2019

Здравствуйте. Я и мой муж хотим пригласить мою сестру по матери в США на две недели в конце апреля. Я гражданка США, живу в Америке 16 лет. Уехала сюда по визе невесты. Моя сестра (52 года) проживает в Донецке с ее мужем. Оба работают, владеют домом. Сын взрослый, женат, две дочери, живет в Киеве. Какие шансы в получении визы, учитывая, что моя сестра живет в зоне АТО? Мы не будем ее спонсировать, но можем прислать приглашение.

Визовый отдел "УКРТРАСТ" 04.02.2019

Уважаемая Татьяна,

проживание заявителя в зоне АТО на данный момент не является существенным аспектом при рассмотрении дела аппликанта на выдачу американской визы. Гораздо важнее подтвердить привязанность к стране постоянного проживания, а также отсутствие иммиграционных намерений. Наличие приглашения от близкой родственницы, которая является гражданкой США, повышает шансы на получение визы, так как логично аргументирует цель визита. Семейное положение Вашей сестры, трудоустройство, наличие детей и внуков сполна подтверждает привязанность к Украине. При оформлении американской визы значение имеет также наличие виз в загранпаспорте, количество выездов заграницу и правильно оформленная консульская электронная форма "DS-160". Несмотря на хорошие шансы на получение визы у Вашей сестры, при более детальном анализе ее ситуации мы сможем предложить возможные варианты по их повышению и провести комплексную подготовку к собеседованию в Посольстве.

Будем рады помочь!

Додати коментар:



facebook
vk